Please log in or register to like posts.
News

Barcelona tröja

Paul Cook erkände att allt föll Wigan Athletics sätt som de besegrade Bournemouth i en tredje omgången spel igen för att framkalla minnen från deras 2013 FA Cup-seger.

Liga One-ledarna spelade in en 3-0 seger över körsbären på DW-stadion efter att Samy Morsys tidiga strejk hade lagts till med mål i snabb följd från ersättare Dan Burn och försvarare Callum Elder.

Det var Bournemouth som Wigan besegrade på detta stadium på väg till att Liverpool tröja vinna trofén när en toppflygning för fem år sedan, trots att chefen Cook påpekade att de måste betraktas som en annan vattenkokare nu är de i tredje raden. Berättade att det var Bournemouth som Wigan slog i början av sin Cupkörning 2013, svarade Cook: Jag älskar den, jag! Jag tycker att det har nämnts men jag tror att det finns en golf i klassen mellan lag nu.

Om West Ham (Wigan fjärde runda motståndare) skulle dyka upp med alla sina första lagspelare är vi inte dumma, Juventus tröja vi vet vilken typ av spel vi skulle vara med. Vi är glada över att vinna.

Det är ett fantastiskt spel, West Ham är en stor klubb med massivt stöd. Jag är säker på att de kommer att resa här i stort antal. För oss är det en bra avledning från ligan men inget kan förringa vårt huvudmål som försöker främjas denna säsong.

Spel går för dig ibland. Allt är borta vårt sätt. Vi kan njuta av natten, det är en bra seger för oss, men poängen var enligt mig mycket smickrande för oss.

Bournemouth hade kämpat tillbaka från två mål nere i det första mötet på Vitality Stadium för att tvinga en replay men de saknade den typen kämpande andan på en eländig natt.

Bournemouth-chefen, Eddie Howe, hävdade att han inte hade någon ånger om att han gjorde åtta förändringar i sitt lag som medgav att han hade fel att byta alla 11 spelare för sin tredje omgång till Millwall förra året.

Howe erkände emellertid också att de som togs in på DW-stadion hade gjort lite för att tvinga sig in i hans tänkande för lördagens resa till West Ham.

De spelare som jag valde är de vanligaste Premier League-spelarena som har gjort så bra för klubben under Liverpool tröja en lång lång tid, sa Howe.

Var det här till hjälp?

Tack för din feedback.

Jag tog inga större risker med laget urval och Wigan gjorde också förändringar. Vi kan inte använda det som en ursäkt. Jag tror att förändringarna i fjol definitivt påverkat resultatet, jag skulle vara den första att erkänna det. I år nej. Jag tror inte att jag kan titta på det laget och ångra någon av de spelare som spelade. Majoriteten har gjort så bra för mig under en lång tid. Verkligheten är att de inte utförde. Varje gång du sätter på skjortan är det en möjlighet för dig att imponera och se till att du gör mina beslut för nästa spel hårdare. Jag tror inte att många gjorde det.

Wigan tog ledningen när Ryan Colclough hittade Will Grigg med ett nära postkors och även om hans flick hölls ut av Artur Boruc, slog Morsy bort rebounden. För deras andra bränslek scored via tvärstången. De satte slipsen i sängen när Max Powers korsning till baksidan blev uppfyllt av vänsterns äldre, som korsade mot mål in i bortre hörnet.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *