Please log in or register to like posts.
News

Monaco Fotballdrakt

Som planlagt i forveien gikk Cristiano Ronaldo ut etter 63 minutter mot Atletico Madrid for å være i toppklasse for å møte Juventus til tross for den behagelige 3-0-fordelen fra det første benet.

Enda mer enn vanlig, er Champions League en spesiell turnering for portugisisk hvor han har scoret i hele kampen med seks i gruppespillet, og deretter to mot Athletic Bilbao Fotballdrakt Paris Saint-Germain og en annen mot Juventus.

Det betyr at Ronaldo har ødelagt rekordet av sammenhengende kamper i Champions League, som ble holdt av Van Nistelrooy, som hadde scoret i ni på trav.

Kanskje det ikke er overraskende at Champions League er spesialmedisin for Ronaldo å se tilbake. Under sin tørke i ligaen da han bare hadde to mål fra de 12 første spillene, klarte han fortsatt å score i hver av de europeiske sammenstøtene.

Nå har han totalt 14 mål, tre av en annen av sine poster, for å score flest mål i en Champions League-kampanje.

Mens Ronaldo har valgt sine kamper for å holde seg i toppform, har han ikke gått glipp av noen Champions League-spill. Monaco Fotballdrakt Mens han har vært klar til å gå til side for Lazio Fotballdrakt spill i koppen og gå av i ligaen i andre halvdel, har han ikke gått glipp av et minutt i Europa.

Med sitt siste mål mot Atletico har han nå 40 mål denne sesongen. 23 har kommet i ligaen, to i Club World Cup og en annen i Supercopa de Espana. Ikke dårlig for en spiller som dukket opp i tilbakegang i starten av kampanjen.

Lionel Messi er fremdeles på forsiden av scoringlisten i LaLiga med 29 i 30 kamper, et gjennomsnitt som ligner Ronaldo som savnet fire kamper gjennom suspensjon.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *