Please log in or register to like posts.
News

Fotbollströjor barn

Den föreslagna rätten att utreda kommissionen för korruption kommer att läsas i representanthuset i plenum i morgon, torsdag. Eftersom brevet relaterat till undersökningsrätten har accepterats av ledningen och diskuterats i Bamus-mötet i går.

För imorgon är det klart brev från kommissionens III, Schalke 04 tröja barn vi måste läsa i morgon, eftersom brevet har skrivits, sade vice ordförande i huset Fahri Hamzah i parlamentets komplex, Senayan, Jakarta, onsdag.

Han förklarade att om brevet om rätten att ifrågasätta KPK lästes ut i plenum, Juventus tröja barn begärde han då också begäranden.

Om godkänt kommer förslaget till användning av rätten till utredning att fortsätta, då kommer frågeformuläret att bildas, sa han och redogjorde för mekanismen i DPR.

Ändå säger förslaget om rätten till utredning, som diskuterades i mötet i gårdagens överläggningsorgan, att han inte har uppfyllt kravet PSG tröja barn på förfarandet för att underteckna undersökningsrätten med minst 25 ledamöter.

Vi förmedlar ett brev, men Bamus begärde att villkoren uppfylldes, sa han.

Därför är det bekräftat att brevet om rätten till utredning till KPK kommer att läsas i plenum i morgon om det har uppfyllts. I morgon, om vi för plenum är ett tilläggsbrev, menar vi Bamus för den sista dagen, vilket innebär att ordförandens slutliga tal har en ytterligare dagordning, avslutade Fahri.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *